Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Tomatensoep

Tomatensoep

Het is en blijft voor mij een absolute must om wekelijks een voorraad verse soep in huis te hebben. Ontdek hier welke mijn smaak/kleurmakers zijn van een klassieke tomatensoep.
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

Een traditioneel Belgisch gerecht: eentje uit mijn geboortestad Gent. Gentse waterzooi is een lekkere stoofpot op basis van kip of vis, groenten en aardappelen, in bouillon ingedikt op klassieke wijze met volle room en eigeel. De groentjes worden in fijne brunoise...

Quiche met gerookte zalm en prei

Quiche met gerookte zalm en prei

Dit zijn zo van die eenvoudige gerechten die heel goed passen in mijn drukke weekplanning. Een rol kant-en-klaar kruimeldeeg, wat eitjes en room, groenten en stukjes vis of vlees, en je bent klaar om een lekkere quiche te bakken. Bovendien kan je eindeloos variëren en...

Gratin Dauphinois

Gratin Dauphinois

Eén van de meest gekende klassieke Franse gerechten: gratin dauphinois. Dit aardappelgerecht is er eentje om vingers en duimen van af te likken. Gratin Dauphinois wordt gemaakt op basis van dun gesneden aardappelen en room. Zorg er voor dat je vastkokende aardappelen...

Ballekes in tomatensaus

Ballekes in tomatensaus

Het geheim achter de perfecte ballekes in tomatensaus: dat ontdek je hier! Ballekes: een culinaire klassieker die door jong en oud geliefd is. Van traditionele recepten tot een moderne twist: voor elke gelegenheid bestaat er wel een soort ballekes. Ik maakte reeds...

Favoriet van het moment

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Witte chocolademousse met advocaat topping

Om het Kerstmenu mooi af te sluiten maakte ik deze mousse van witte chocolade. Ik bereidde er een topping van advocaat bij en versierde met twee "crêpes de dentelles" koekjes en wat gesuikerde kerstversiersels. Het oog wilt ook wat hé! Oh ja, ik dronk er een lekker glaasje cremant de Bordeaux bij.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 71 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy