Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Luxe dessertkoekjes

Luxe dessertkoekjes

De heerlijke geur en smaak van zelfgemaakte spritzkoekjes - het ultieme luxe dessertkoekje als je 't mij vraagt. Ontdek hier het recept achter deze verrukkelijke lekkernij.
Gratin Dauphinois

Gratin Dauphinois

Eén van de meest gekende klassieke Franse gerechten: gratin dauphinois. Dit aardappelgerecht is er eentje om vingers en duimen van af te likken. Gratin Dauphinois wordt gemaakt op basis van dun gesneden aardappelen en room. Zorg er voor dat je vastkokende aardappelen...

Ballekes in tomatensaus

Ballekes in tomatensaus

Het geheim achter de perfecte ballekes in tomatensaus: dat ontdek je hier! Ballekes: een culinaire klassieker die door jong en oud geliefd is. Van traditionele recepten tot een moderne twist: voor elke gelegenheid bestaat er wel een soort ballekes. Ik maakte reeds...

Witloof met kaas en hesp

Witloof met kaas en hesp

Witloofrolletjes, hesperolletjes, witloof in den oven, witloof met kaas en hesp: genoeg benamingen voor deze zalige ovenschotel. Witloof gerold in een schelletje hesp, rijkelijk overgoten met een smeuïge kaassaus en bedekt met een lekker krokant korstje. Kies voor...

Pasta met Ossobuco

Pasta met Ossobuco

Een Italiaanse topper op het menu vandaag: Ossobuco vergezeld van pasta. In plaats van de gebruikelijke Papardelle kies ik Mafalde pasta voor dit gerecht. Dit is lintvormige, lange pasta met onregelmatige, golvende zijkanten. Ideaal dus om "sauzen" op te nemen en deze...

Favoriet van het moment

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Witte chocolademousse met advocaat topping

Om het Kerstmenu mooi af te sluiten maakte ik deze mousse van witte chocolade. Ik bereidde er een topping van advocaat bij en versierde met twee "crêpes de dentelles" koekjes en wat gesuikerde kerstversiersels. Het oog wilt ook wat hé! Oh ja, ik dronk er een lekker glaasje cremant de Bordeaux bij.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 70 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy