R&O is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Beeld je het ritme van de Latino muziek in, lekker zwoel dansend met een glaasje van deze lekkere bubbels in de hand. Ik kan niet wachten tot het zomer wordt!

R&O mousserende wijnen

Live the Latin pasión: Ritmo Latino!

R&O is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Beeld je het ritme van de Latino muziek in, lekker zwoel dansend met een glaasje van deze lekkere bubbels in de hand. Ik kan niet wachten tot het zomer wordt!

Deze Borgota is een makkelijk drinkbare mousserende wijn die een frisse en fruitige stijl heeft. Hij wordt geproduceerd met de meest aromatische Moscatel-druiven behorend tot de familie van de eerste wijndruiven die in Chili en Amerika arriveerden.

De R&O is verkrijgbaar in drie stijlen: extra brut, brut en rosé. De R&O extra brut is een verfrissende sprankelende wijn, met delicate bubbels en aroma’s van groene appels, perzik en bloemen. De R&O brut en de R&O rosé bevatten minder alcohol. In de brut herkennen we aroma’s van perzik, rode appels en verse bloemen; in de rosé zitten er aroma’s van bessen en rozen.

Welke aperitiefhapjes passen bij deze mousserende R&O wijn?

Het blijft voor mij een kwestie van persoonlijke smaak en wat jij graag eet. Ik zou de frisse en fruitige stijl van deze mousserende R&O wijn combineren met vishapjes. Denk bijvoorbeeld aan een toastje met Boursin kruidenkaas, zalm en wat verse dille. Of een witloofblad dat je opvult met een zelfgemaakte grijze garnalensalade (gemengde vissalade als je het iets minder duur wil). Ook oesters passen in mijn ogen perfect bij deze schuimwijnen. Ik serveer ze met een heerlijke sesam-soja vinaigrette. Het recept vind je via deze link.

Wat te doen als je niet kan wachten tot het warm genoeg is buiten om te aperitieven?

De lente komt er langzaam aan, maar het is toch nog frisjes buiten. Ik mocht een pakket van R&O ontvangen met daarin niet alleen een fles R&O extra brut, maar ook een warme muts en een hippe zonnebril. Zo kan ik nu al, lekker ingepakt en beschermd tegen de kou en de eerste zonnestralen, op mijn terras genieten van een glaasje bubbels.

Wil jij graag zo’n pakket winnen? Wel dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk 5 mensen gelukkig maken. Laat onderaan een reactie na en ik kies op woensdag 13 maart om 12:00 de 5 gelukkige winnaars. Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen en de 5 winnaars ontvingen een persoonlijke boodschap.

Opgelet! De minimumleeftijd voor het nuttigen van alcohol in België is 18 jaar. Drink met mate. Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid. Gebruik je verstand.

Deze R&O mousserende wijnen zijn verkrijgbaar bij Carrefour Belgium. De aanbevolen consumentenprijs is 9,99 EUR. Link naar de R&O website : R&O – Ritmo Latino . Dit artikel werd geschreven in het kader van een samenwerking met Schenk Benelux.

28 reacties

  1. Op 18 maart viert mijn ventje zijn verjaardag. Ik zou hem dus graag verrassen met een sprankelend en verfrissend wijntje dat bovendien mooi oogt door het kleurrijke etiket. Dit wijntje zal smaken in zowel koudere als warme dagen. Met het bijpassend hapje van Lizzylizz is succes gegarandeerd.

  2. Bubbeltjes dat openspringen vol met smaken ,fris is ,zich laat drinken met lekker eten of als aperitief en fijn gezelschap,daar word ik blij van ,dus ja waag ik mijn kans , groetjes 🌸

  3. Graag waag ik mijn kans! De mooie fles doet me spontaan aan de lente denken. Na de afgelopen grijze, natte en sombere winter laat die happy vibes maar komen. Lekkere bubbeltjes om van te genieten op het terras !

  4. Ik doe graag een poging om te winnen want dit ziet er me de ideale fles uit om samen met de vriendinnen te proeven met een hapje.

  5. Deze middag net onze loungeruimte in de tuin een stevige poetsbeurt gegeven dus die is weer helemaal klaar om er te genieten van lekkere hapjes en drankjes samen met familie en vrienden. Zo een lekker flesje zou er zeker gesmaakt worden! 😋

  6. Oh leuke wedstrijd. Het flesje alleen al spreekt enorm tot de verbeelding. Als het bubbeltje even kleurrijk is als het etiket, laat dan maar komen. Ik zou het kunnen inschenken voor mijn bestie Lucia die toevallig op 13 maart jarig is ! Hele leuke, inspirerende blog trouwens, Lizzy !

  7. Van de vele bubbels die nu op de markt zijn vind ik deze wel zeker een toppertje … prijs -kwaliteit een aanrader… nu nog de zon en BBQ .lang leve de zomer en sparkling wine .

Laat hier een snelle reactie achter.