Lauw-warme parelcouscous salade met tomaat, komkommer en stukjes chipolata worst. Het is eens iets anders!

Lauw-warme parelcouscous salade

Ik zei het al, ik ben nog volop met zomerse salades bezig. Ik wil nog even doorgaan, geniet er met volle teugen van. Ditmaal een salade zonder fruit. Wel eentje met tomaat en komkommer.

Een lauw-warme salade, je bent er voor of je bent er niet voor. Ik hou er van!

De parelcouscous ga je bereiden en laten afkoelen. De tomaat en komkommer ga je er onder mengen. En daarnaast bak je chipolata worst die je in stukjes snijdt en er eveneens aan toevoegt. Mengen maar en je hebt een fantastische lauw-warme parelcouscous salade.

Lauw-warme parelcouscous salade

Recipe by LizzylizzCourse: LunchCuisine: Salades
Personen

2

personen

Ik ga nog even door met de zomerse salades. Ditmaal een salade zonder fruit, wel eentje met tomaat en komkommer. Uitproberen maar zou ik zeggen.

INGREDIËNTEN

  • Parelcouscous

  • 2 coeur de boeuf tomaten – 1/2 komkommer

  • 2 chipolata worsten – olijfolie – peper en zout

  • Afwerking: sla olie – witte wijnazijn – vene cress & eetbare bloempjes (deze zijn optioneel)

BEREIDINGSWIJZE

  • Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Zet opzij en laat afkoelen.
  • Snij de tomaten in fijne brunoise. Schil de komkommer en snij eveneens in kleine blokjes.
  • Bak de chipolata worst in olijfolie. Kruid naar smaak met peper en zout.
  • Meng de tomaat, komkommer, in stukjes gesneden chipolata worst onder de parelcouscous. Giet er wat sla olie en witte wijnazijn onder. Versier met de vene cress en de eetbare bloempjes.

Kanttekening

  • Laat het jullie smaken, Lizzy x
  • Nog een ander lauw-warm slaatje? Check dan hieronder dit farfalle recept.

Laat hier een snelle reactie achter.